Foto jurkje

Hallo, ik ben Carolien Rensen

Ik ben getrouwd met Bob en heb 2 geweldige bonus kinderen én een schat van een hond, Beau.

Ik word blij van gezellige dingen doen met familie en vrienden en lekker wandelen met onze hond.

Na vele jaren in het bedrijfsleven heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. De positieve energie die ik kreeg van het ontwikkelen van mijn eigen management team en die van collega management teams is reden dat ik mijn focus daarheen wil verleggen. 

Mijn visie

Ik geloof dat mensen op hun best presteren als ze doen waar ze goed in zijn. Je wordt in je leven vaak verteld wat je niet goed doet. Je gaat (on)bewust proberen om daarin beter te worden.

Daar geloof ik niet in! Ik ben van mening dat mensen zelfvertrouwen krijgen van dingen die ze goed kunnen. Door hierop te focussen bouw je zelfvertrouwen op kun je floreren in wat je doet. Zowel op zakelijk gebied  als op persoonlijk vlak.
Een goede voetbaltrainer zet ook zijn beste spits niet in de verdediging en zegt: “flink oefenen zodat je ook een goede verdediger wordt…..”

Mijn MBTI

Ik ben een ESFJ. ESFJ’s zijn vaak warm en dankbaar, maar ook georganiseerd, extravert en ondersteunend. Ook zijn ze realistisch en loyaal. ESFJ-persoonlijkheidstypes zijn plichtsgetrouwe teamspelers die nauw samenwerken met anderen en het fijn vinden zich ergens thuis te voelen. Voor het oplossen van problemen gebruiken ze hun gezonde verstand.

(bron Myers Briggs Company)

Mijn diensten

Klik op de onderstaande diensten voor meer informatie.

optimaliserenoptimaliseren2
mbtimbti_2
hoe_werkt_hethoe_werkt_het2