Hoe werkt het?

Team traject

Belangrijk is dat we vooraf de doelstelling van het traject bepalen. Dit is voor iedereen anders en dat kunnen we alleen achterhalen in een persoonlijk gesprek.

Als de doelen helder zijn dan ga ik aan de slag en zorg dat iedereen die eraan meedoet helder heeft wat van ze verwacht wordt. Dit kan in een korte meeting waarin ik uitleg wat MBTI is en hoe het kan helpen. Ik leg dan ook uit dat er een vragenlijst per mail komt die ze moeten invullen. Uiteraard kan deze uitleg ook per mail.

Vervolgens vullen de deelnemers de lijsten in en ga ik aan de slag met de uitkomst hiervan. Deze vragenlijst is een indicatie maar is nog niet definitief. Afhankelijk van de keuze voor het traject ga ik met iedereen individueel in gesprek om boven water te krijgen of hetgeen eruit gekomen is aangeleerd gedrag is of dat het is wie ze zijn. Dit laatste kan ook in groepsverband. Door oefeningen met elkaar te doen kunnen we dit ook achterhalen.

Wat voor jouw bedrijf/team het beste werkt zullen we samen bepalen in ons persoonlijk gesprek.

Individueel traject

Werkt hetzelfde als het teamtraject maar hier zal alles 1 op 1 plaatsvinden. In dit traject is het van groot belang dat de doelen helder zijn.

Voor jou als werkgever is het belangrijk om te weten dat MBTI’s alleen gedeeld mogen worden met toestemming van de betrokkene(n). De reden hiervoor is dat het een persoonlijkheidsonderzoek is en niets zegt over iemands capaciteiten.

Wat voor jouw bedrijf/team of individuele medewerker het beste werkt zullen we samen bepalen in ons persoonlijk gesprek.

Mijn diensten

Klik op de onderstaande diensten voor meer informatie.

optimaliserenoptimaliseren2
mbtimbti_2
hoe_werkt_hethoe_werkt_het2